GGD regio Utrecht

In 2020 ben ik de GGDrU gaan ondersteunen tijdens bij de vaccinatiecampagne. Vandaaruit ben ik aan de slag gegaan als ambassadeur en momenteel als dag coördinator van de ambassadeurs van de GGDrU. Ik heb de GGDrU leren kennen als een organisatie met het hart op de juiste plek. Kwetsbare groepen wordt een helpende hand geboden om op die manier bij te dragen aan gelijkheid binnen de samenleving.

Voor de informatiepunten, verspreid door de regio, heb ik de fotografie mogen maken. Deze 3m hoge panorama’s bestaan per stuk uit 4 – 7 losse foto’s waarop herkenningspunten te zien zijn. Op die manier creëer je bij bewoners herkenning vertrouwen en het nodigt uit tot een gesprek wat leidt tot een vertrouwensband.

De GGDrU was ook aanwezig tijdens het inclusiefste event van Utrecht: de Canal Pride 2022. Een divers team aan ambassadeurs liet zien dat openheid en vrijheid ook onderdeel is van de organisatie. Zo werden er condooms uitgedeeld en kon met terecht met vragen omtrent  alle aspecten van seksualiteit, gender en identiteit.