de Fotograaf

Mijn naam is Tessa, en ik ben een fotograaf voor de culturele sector. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie, waar ik mijn vaardigheden en kennis heb ontwikkeld om de unieke essentie van kunst en cultuur vast te leggen.

Voor mij is kunst niet alleen een visuele ervaring, maar ook een krachtig hulpmiddel om jezelf open te stellen. Ik geloof dat kunst en fotografie de mogelijkheid bieden om emoties, verhalen en perspectieven te delen die anders misschien onopgemerkt zouden blijven. Met mijn fotoseries wil ik bijdragen aan het bevorderen van begrip en het creëren van een betekenisvolle dialoog.

Naast mijn betrokkenheid bij de culturele sector, zet ik me ook in voor duurzame ondernemingen. Ik geloof dat fotografie en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan, en ik sta open voor samenwerkingen met bedrijven en organisaties die zich inzetten voor een groenere toekomst. Ik ben altijd op zoek naar eigenzinnige projecten en ik hou ervan om nieuwe, onconventionele dingen uit te proberen.

Mijn stijl kan worden omschreven als speels, met wit en zwart als kernkleuren, aangevuld met levendige accenten. Ik probeer altijd de unieke persoonlijkheid van mijn onderwerpen vast te leggen en ze tot leven te brengen in mijn foto’s. Ik ben ervan overtuigd dat mijn speelse benadering en gebruik van kleur bijdragen aan het creëren van beelden die zowel artistiek als dynamisch zijn.

Tessa de Geus, fotograaf Utrecht

Freedom,
Travel,
Life,
Loveyourself,

Tessa.