Creatieve workshops

Idealerwijs dient kunst en cultuur een afspiegeling te zijn van de samenleving. Helaas is dit in de praktijk vaak niet zo. Door het geven creatieve workshops met fotografie in de hoofdrol op scholen en in samenwerking met buurtteams aan jongeren met een sociaal-, economisch-, en culturele achterstand bied ik hen de basis die nodig is om jezelf als fotograaf of kunstenaar te kúnnen ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling binnen de kunst gaat hand in hand met ontdekkingen en fouten maken. Op jonge leeftijd ben je ontdekking en is je creatief vermogen veel groter. Vandaar dat het zo belangrijk is om dan al in aanraking te komen met het vak en de oneindige mogelijkheden. Het is een ontwikkeling die moet groeien en broeden en dit kan alleen als er hiervoor een zaadje geplant is.


De daadwerkelijke uitingen en wegen naar Rome zijn totaal anders en verfrissend omdat ze niet gebonden zijn aan “de regels” en uiteindelijk is dat ook weer waar wijzelf van kunnen leren.

Willen jullie als organisatie ook bijdragen aan een culturele basis? Ik denk graag mee naar de mogelijkheden en een passend lesaanbod.